Skip to main content

CMX1100T REBEL T 2023

Hondas tuffa customhoj CMX1100 Rebel uppdateras med ett nytt färgalternativ till 2023 och får sällskap av den nya touringversionen CMX1100T Rebel med halvkåpa och sidoväskor.

Den kraftfulla parallelltwinnen på 1084 kubik har samma maffiga karaktär och härliga ljud som förut, plus ett avancerat elektronikpaket med antispinn med inbyggd Wheelie Control, farthållare och tre förinställda körlägen via elektronisk gasreglering. Chassit bygger på kvalitetskomponenter som en 43 mm cartridge-gaffel, dubbla bakre stötdämpare med separat gasbehållare och radialmonterat fyrkolvsok framtill. Det sitter LED-lampor runtom och instrumenteringen är digital. Modellen finns även med Hondas populära 6-växlade dubbelkopplingsväxellåda (DCT).

Den A2-godkända CMX500 Rebel som lanserades 2017 var en kombination av traditionellt customstuk och nya spännande idéer. Honda ville locka yngre förare som ser motorcyklar som något mer än bara ett fordon – för dem är hojen en livsstil och ett uttryckssätt.

 

Sugen på en?  -vi har dem i butiken..

Läs mer om modellen här!