Mopeder

Elmoped är det perfekta valet för dig som vill ta dig fram snabbt i vardagen och är snällt mot både miljön och plånboken (över tid). Väljer du Yadea får du dessutom kvalitet, lång räckvidd och komfort i toppklass – elmopeden som vann bäst i test 2021 fyra gånger om för sin användarvänlighet, körkomfort, kvalitet och pris.

Yadea är ett starkt alternativ för dig som vill känna dig trygg och röra dig smidigt på vägarna i vårt nordiska klimat, med battericeller som klarar temperaturer mellan 15 minus och 40 plus. De erbjuder ett urval mopeder som är tysta och stabila med 12” tums däck och USB-uttag så att du kan ladda mobilen i farten.

Med en elmoped från Yadea får du en enklare och roligare vardag. De är lättare att köra och parkera jämfört med bilen, och du slipper komma fram svettig till jobbet eller skolan som med cykeln. De nästintill ljudlösa motorerna gör att du smidigt kan röra dig hemifrån både sen kväll och tidig morgon utan att väcka en endaste granne.

Länk: https://hoj.se/vara-varumarken/

Peugeot Motocycles är den mest sålda EU-mopeden i Sverige (alla kategorier) sex år i rad. Här hittar du klassiska modeller som Speedfight och Kisbee . Med Peugeot Motocycles får du ett tryggt ägande och bra andrahandsvärde.

Peugeot Motocycles breda sortiment innebär att varje användare kan hitta just den moped eller den scooter som möter hens krav och behov när det gäller användbarhet, design, säkerhet och prestanda. Dessa fantastiska mopeder ger dig möjligheten att utforska världen runt omkring dig och njuta av en unik och otrolig känsla av frihet och körglädje.

Länk: https://hoj.se/vara-varumarken/

Rieju’s EU-mopeder är mycket uppskattade för sin design, utrustning och färgsättning. Den kaxiga looken och kraftfulla motorn ger dig riktig körglädje ute på vägarna.

DRAC
Med Reijus premiumvarumärke DRAC får du mer av allt – design, motorkraft och körglädje. Samtliga modeller är tillverkade i Spanien. Drac finns enbart på den svenska (och Finska) marknaden.

Länk: https://hoj.se/vara-varumarken/

SYM – En högkvalitativ moped från Taiwan. Här får du en hög driftsäkerhet kombinerat med den senaste designen – en riktigt cool EU-moped till rätt pris.

Länk: https://hoj.se/vara-varumarken/